Për ne

ADRESA:
M2, Prishtinë, 10000 Prishtinë – Kosovë
ORARI:
Cdo Ditë, nga 10:00 PD deri 10:00 MD
KONTAKTI:
+381 38 602 166

GRAND STORE RRËFIMI YNË I SUKSESIT

GRAND STORE

RRETH NESH

Grand Store është qendra e parë në Kosovë, me sipërfaqe ndërtimi prej 32000 m2 dhe rreth 335 vend parkime per vetura. Grand Store është e vendosur në kilometrin e 3-të të magjistrales Prishtinë – Shkup, dhe rrethuar nga zona me lagjet më të reja të Prishtinës , e cilsohet si pjesa më interesante e kryeqytetit duke ofruar për konsumatorin kënaqësinë e blerjes dhe argëtimit.

Qendra Grand Store operon për 15 vite në Kosovë dhe perfaqesohet nga shumëllojshmëria e brendeve, hapësirës së gjërë për shitje dhe prezantimin e brendeve ekskluzive, poashtu këndi për argëtimin e femijëve, fitness, dhe restaurante që sjellin shije nga kuzhinat më të pasura botërore.

Në qendren tonë gjeni gjithqka që kërkoni, duke filluar nga supermarketet, banka, optika, bizhuteri, pajisje shtëpiake, elektronike e deri tek dyqanet e modës.