EVENTET

30/03/20

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin...

30/03/20

Sot shume dyqane te lokalizuara ne objektin tone Grnadstore ,do dhurojne nje seri dhuratash pe rte gjithe konsumatoret qe shpenzojne me shume se 50 euro ne produktet qe ata blejne.

30/03/20

Grandstore tani ne ndertesen e saj do kete edhe kendin e shikimit te filmave me shume salla te bukura dhe te medha,ekrane gjigande dhe shumellojshmeri te zghedhjes se filmave .BIletat mund ti blini...

30/03/20

Kete te premte me daten 13, dyqanet tona te vendosura ne Grandstore ju ofrojne cmime marramendese ne produktet shtepiake,ushqimore dhe ne veshmbathje.Shume oferta dhe dhurata terheqese ju...